Mogelijkheden van een (drone) video.

De toepassingen voor (drone) video- en fotografie zijn eindeloos. Onderstaand vindt u slechts een greep uit de mogelijke diensten die wij kunnen aanbieden. Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden om een film te laten maken. 

 

Het vliegen met drones is gebonden aan wet- en regelgeving. Hierdoor is het niet overal toegestaan om te vliegen. Kijk bij het kopje wet- en regelgeving voor de restricties.

Vastgoed

Een film of serie foto's vanuit de lucht toont zoveel meer dan een foto vanaf de grond. Steeds meer makelaars zien de voordelen van het presenteren van een film gemaakt door een drone. Voeg een extra dimensie toe en laat uw huis zien zoals u hem zelf waarschijnlijk nog nooit hebt gezien. Wij maken kant en klare gemonteerde filmpjes (afhankelijk van de wens) van circa 3 minuten. Verder voorzien wij de film van muziek naar keuze en indien gewenst kunnen wij in de film uw bedrijfslogo terug laten komen voor een extra professionele uitstraling.

Voor makelaars met meerdere opdrachten per jaar gelden kortingstarieven, informeer naar de mogelijkheden.

 

Ook particulieren die zonder tussenkomst van een makelaar een huis te koop zetten, helpen wij graag.

Gaat u verhuizen en wilt u uw huis terug laten komen in een leuke herinnering? Laat ons een film maken voor een originele, blijvende herinnering. U kunt deze ook gebruiken in plaats van een verhuiskaart.

Evenementen

Breng een samenvatting van uw (sport) evenement op een professionele manier in beeld. Wij wisselen de gemaakte grond opnames af met spectaculaire drone beelden.

Gebiedsontwikkeling

Een drone is uitermate geschikt om een gebied in kaart te brengen. Voor architecten en gebiedsontwikkelaars een handig en betaalbaar hulpmiddel.

Campings, vakantieparken, sportverenigingen, golfbanen

Presenteer uw bedrijf vanuit de lucht op uw eigen website. Neem bezoekers van uw website mee in een vlucht boven uw camping, recreatiegebied, golfbaan, sportpark etc.